İSTANBUL / FATİH - 29 Mayıs İlkokulu

2023-2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU

Şbt

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Fatih ÇEPNİ okulumuzu ziyaret ederek okulumuzun genel durumu hakkında bilgi aldı, eğitim ve öğretim faaliyetleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

Ara

Psikolog Yıldız YILMAZ tarafından velilerimize "Çocuklarda Dikkat Dağınıklığı ve Öğrenme Güçlüğünün Okul Başarısındaki Rolü" semineri verildi. Kendisine ve gösterdikleri katılım için velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Proje kapsamında okulumuz rengarenk oldu.

Ock

Anasınıflarımızda her tema için düzenlenen şenlik, parti ve kutlama etkinlikleri minklerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor. Oluşan şenlik atmosferi, veli katılımı ve gerçek yaşam ortamlarının hazırlanması çocuklarımızın etkili ve kalıcı öğrenmeler edinmesine katkıda bulunuyor.

Ock

Öğrencilerimiz Ayvansaray Bahçe'yi bu yıl tekrar ziyaret ettiler. Yetiştirilen sebzeleri ve diğer bitkileri inceleyerek, sürdürülebilir tarım ve bunun sağladığı enerji verimliliği hakkında ilk elden bilgi sahibi oldular. Bitki yetiştirme deneyimi edinmek için her biri saksısına havuç ekti. Geçen yıl ekilen rokalar yenilip bitirilmişti. Boşalan saksılara sarımsak, ısırgan otu ve aleo vera bitileri eken öğrencilerimiz artık dört gözle yeni saksılarındaki havuçlarının büyümesini bekliyorlar.

May

29 Mayıs İlkokulu 2. Geleneksel Bahar Şenliği'nde öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN...

Tüm öğrencilerimiz Ayvansaray Bahçeyi ziyaret ettiler.

Kas

Anasınıfı Bilim Şenliğinde çocuklarımız Ressam Robot Atölyesine katıldılar ve eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.

May

29 MAYIS İLKOKULU 1.BAHAR ŞENLİĞİ, İSTANBUL'UN FETHİ VE MEZUNİYET KUTLAMAMIZ